Sommarläger 2025

Självförsvarsskolan är landets i särklass största utbildare inom personlig trygghet. Vår intensivkurs i självförsvar har flera år i rad utsetts till ”Sveriges mest populära kurs” och genomförts av tusentals kvinnor över hela landet. Vi har nu tagit konceptet ytterligare en nivå genom att erbjuda en gedigen helhetsupplevelse inom ämnet. En utmanande, upplysande och underhållande självförsvarshelg i skärgårdsmiljö.

Lägerhelgen arrangeras varje sommar i naturskön miljö strax utanför Stockholm. Vistelsen innefattar en övernattning och ett stort antal träningspass och upplevelser inom ämnet. På avresedagen sker samling i Självförsvarsskolans lokaler för gemensam transport ut till lägerplatsen. Vi har för ändamålet hyrt en stor gård i skärgårdsmiljö. Med charmiga byggnader, rymliga sovsalar och gemensam matsal. För den som känner sig manad finns stor bastu och enskild badplats att tillgå. Lägervistelsen avslutas söndag kl 16:00 med gemensam avfärd från lägerplatsen.

Inga förkunskaper krävs och all nödvändig utrustning tillhandahålls på plats. Alla deltagare får sängplats i någon av sovsalarna. Personalen sover i separat byggnad. Toaletter och duschar finns tillgängligt dygnet runt. Frukostbuffé står framdukad i matsalen från 09:00.

I lägeravgiften ingår:

  • 1 övernattning med sängplats
  • transport från/till Stockholm City
  • 20-talet workshops 
  • samtliga måltider (frukost, lunch, middag)
  • olycksförsäkring

Pris: 1995 kr

Datum: 28-29 juni 2025

Bokningsuppgifter

E-post
Personuppgifter

Specialkost erbjuds mot en tilläggskostnad av 100 kr. Ange tydligt dina önskemål.

Anges om deltagaren är minderårig