Sommarläger 2021

Självförsvarsskolan är landets i särklass största utbildare inom personlig trygghet. Vår intensivkurs i självförsvar har flera år i rad utsetts till ”Sveriges mest populära kurs” och genomförts av tusentals kvinnor över hela landet. Vi har nu tagit konceptet ytterligare en nivå genom att erbjuda en gedigen helhetsupplevelse inom ämnet. En utmanande, upplysande och underhållande självförsvarshelg i skärgårdsmiljö.

Lägerhelgen arrangeras två gånger per år i Stockholms norra skärgård. Vistelsen innefattar två övernattningar och ett stort antal träningspass och workshops inom ämnet. Samling  i Självförsvarsskolans lokaler på Västmannagatan 52 vid Odenplan. Därefter sker gemensam transport ut till lägerplatsen. Självförsvarsskolan har för ändamålet hyrt en stor gård i skärgårdsmiljö. Med charmiga byggnader, rymliga sovsalar och gemensam matsal. För den som känner sig manad finns en stor bastu och enskild badplats att tillgå. Lägervistelsen avslutas söndag kl 16:00 med återsamling vid Självförsvarsskolans lokaler.

Inga förkunskaper krävs för deltagande och all nödvändig utrustning tillhandahållas på plats. Alla deltagare får sängplats i någon av sovsalarna. Personalen sover i separat byggnad. Toaletter och duschar finns tillgängligt dygnet runt. Frukost står framdukad i matsalen från 08:00.

I lägeravgiften ingår:

  • 2 övernattningar med sängplats
  • Transport från/till city
  • 20-talet workshops 
  • Samtliga måltider (frukost, lunch, middag)
  • Olycksförsäkring
  • Olivgrön träningströja

Pris: 1899 kr

Datum: 30 juli - 1 augusti 2021 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare

Personuppgifter

Om kursdeltagaren är minderårig

Meddelande till personalen

Mot tillägg av 100 kr kan specialkost erbjudas vid samtliga måltider under vistelsen.